Twin Machine #5: Great Releases This Autumn

Au fost ceva albume frumoase lansate toamna asta. Dar pentru că în rubrică regula e cu câte două, vor fi doar două – care m-au impresionat sau entuziasmat pe mine în mod special. Sugestii din aceeaşi temă aşteptăm la comentarii. 😀

 

1. David Lynch – Crazy Clown Time
E greu de descris albumul ăsta, la fel de greu de descris ca orice creaţie David Lynch. E aşa cum îi sunt şi filmele: întunecat, ciudat, păcătos, puţin psycho, tensionat, şi cel mai important: pur şi simplu bestial! Fiecare melodie iţi împrumută experienţa unui personaj de film dubios. It’s a must listen.

David LynchCrazy Clown Time

2. Camille – Ilo Veyou
Cu noul album lansat în octombrie o gasim pe Camille aşa cum o ştim dintotdeauna: inventivă, originală, puţin nedigerabilă, cu o tentă de nebunie copilăroasă, mereu cu sclipiri geniale şi nu în ultimul rând cu o voce minunată.
După ce primele două albume lansate în perioada colaborării cu Nouvelle Vague au fost în franceză, al treilea în engleză, Ilo Veyou încearcă să le împace pe amândouă. Cu mai mult experiment decât precedentele, cu mai multă variaţie în stil, dar la fel de năstruşnic.

CamilleMars Is No Fun

 


2 responses to “Twin Machine #5: Great Releases This Autumn

Lasă un comentariu