La inmormantare cu mult zgomot

O trupa ce isi are originile in New York, the ultimate noise-making city de pe mapamond, acolo unde acum vreo 30 de ani s-a nascut no-wave-ul. A Place To Bury Strangers sunt in zona de vreo 4-5 ani, si in afara de albumul de debut omonim, au mai scos in 2009 un material numit Exploding Head.

Am citit ca au fost declarati “cea mai zgomotoasa trupa din New York”, dar asta probabil la ora actuala, pentru ca imi vine greu sa cred ca ii intrec in macelarie auditiva si cerebrala pe cei de la The Swans ce activau prin ‘80.

Muzical se invart in zona noise-rock, shoegaze cu influente puternice post-punk si cu specificul wall of sound in dotare. Ca influente se simt puternic Jesus and The Mary Chain si My Bloody Valentine, dar membrii citeaza deasemenea trupe newyorkeze din miscarea no-wave ca Sonic Youth si mai sus mentionata The Swans.

A Place To Bury Strangers – Deadbeat

They sound pretty cool, don’t they? Si am auzit ca fac niste show-uri live bestiale. Sometimes all you need is a powerful, intense noise/wall of sound to invade your brain and clean all the shit going on in there. And then wait for the magic to happen…

Reclame

3 responses to “La inmormantare cu mult zgomot

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: