baby’s killing time

Şi-am fost aseară la concert mic, mic, dar tare: Persona în Lăptărie, 15 ron biletul. Obiceiurile Lăptăriei sunt, cred, cunoscute pentru mai toată lumea, s-a început târziu, n-a fost lume multă, dar s-a aplaudat şi s-a bocănit încurajator pentru bis, oameni aleşi pe sprânceană pentru o reprezentaţie cu pauză. Dintre vedete, rockstaruri şi alţii, remarcăm prezenţa a doi membri de la Rain District, a altor doi de la Kumm, plus un băeţel cu chică şi o fetiţa blondă.

Cincisprezece piese au fost în playlist, s-au cântat şaisprezece plus A Ride on Lovestreet encore une fois. Foarte chill, foarte swing, cu o picătură de improvizaţie cât să-ţi jazz-uiască inima de plăcere. Mi s-au aprins călcâiele după solist, desigur, tricou roşu, pălărie turtită, o chitară cam răzuită, perciuni. Au un toboşar nou, dar nu se simte, par coerenţi si coezivi ca trupă, fac încă schimb de priviri bucuroase când bagă vreun efect mai deosebit la chitară. Pentru o trupă aflată „la început”, vorba vine având în vedere că nu au un album scos, aş putea spune că au ajuns departe. Sau, altfel spus, au început de departe. Sha la la la…

Îi recomand călduros pentru o seară în care vreţi să vă îmbrăcaţi frumos, să vă sprijiniţi de-un scaun de bar şi să beţi un pahar de vin. Perfect dansabili, perfect conversaţionali. Au comentarii simpatice între piese, au piese mai mult decât simpatice, vezi Kitchen Song sau Honey-bunny Blues. Ştiu când să stingă luminile şi când să puncteze cu un „AU!” de rock’n’roll.

Am plecat acasă cu imaginea tipului din faţa mea, care îşi semnaliza dansul pe întuneric cu o ţigară aprinsă în mâna stângă şi cu ecranul luminos al telefonului în dreapta. Dar şi cu playlistul sustras de la faţa locului (it wasn’t me, I swear it wasn’t me):
1. On the Screen
2. Dependency
3. A Ride on Lovestreet
4. The Telephone
5. Suburbia Afterlife
6. Home in the Arms…
7. Kitchen Song
8. King in My Kingdom
9. Honey-Bunny Blues
10. Driver Man
11. Murder
12. Angel I think…
13. Hands Up in the Sky
14. Momentary Lack of …
15. Head on the Door

Reclame

5 responses to “baby’s killing time

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: