DM Stith

„Heavy Ghost”, fuziune stelara de radiocapeteradiocapeteradiocapete spulberate la intalnirea unei gauri negre cu o supernova de linistea prafului cosmic atunci cand calatoreste cu viteza luminii, in frictiune cu miriadele de galaxii nedescoperite inca. Exemplu: iti mai amintesti prima data cand ai cantat in corul bisericii? aia e o galaxie. Exemplu: e ca prima oara cand ai fost constient de organele tale genitale. Daca le priveai cu un ochi pareau ca sunt aparitii cameo intr-un film de Bertolucci, cu celalalt nu era decat un tablou de Bacon pe care il gaseai tot timpul respingator. Acum deschide-ti ambii ochi deodata. Asta e o galaxie. Echilibrul dintre greu si usor. Mecanica aia ciudata de dupa Newton ca o presimtire care te bantuie.

„Heavy Ghost”, ecouri de My Brightest Diamon care iti ingheta in vintre, te lasa inert pret de cateva minute. Si-apoi te gandesti cum a evoluat acest venin tulbure care umple spatiul dintre vietile oamenilor si care izvoraste din fantome care ies din stafii, din stafii, din stafii care incurgiteaza la randul lor stafii. Exemplu: e ca si cum acest instrument cu cinci corzi suna mai bine, mult mai bine daca e acordat altfel si daca sunetele imprimate sunt trecute printr-un reverb ca si cand ai canta la o harpa mirifica sub apa. Exemplu: e spatiul care ramane de umplut pe langa un simplu refren, un fel de mugure de ayahuasca, atat de crud, pe care se cristalizeaza tot felul de minunatenii, se solidifica imprejurul miezului un gaz rogvaiv pe care doar il presimti. Ai vazut? Asta e o reteta magica pentru o galaxie. Asta e o galaxie.

Auditie album „Heavy Ghost”, o cochile in care se ascundea, David Michael Stith, un om de la care presimt ca ne vor ramane multe lucruri pretioase.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: