Larytta – Souvenir de Chine

Un videoclip care a starnit un val de critici din partea iubitorilor de gaini, rate, papagali si soareci. Sunt multi pe care ii deranjeaza confortul psihologic al animalelor, dar nu-i intereseaza lucruri cum ar fi clonarea sau nu se gandesc ca acea stare de fapt seamana mult cu lumea in care traiesc.

Intalnirea cu celalalt din oglinda, durata pura, socul acelor secunde…sunt la fel ca orice stari de alterare a constiintei. Pentru ca privim doar acel obiect si pe noi in el ca pe o poza lipsita de valoare, pentru ca lumea in care traim e obsedata de nou, pentru ca masele tot timpul se vor strange tot timpul in centru, la ax, se vor ingramadi in cel mai stramt loc si se vor asfixia unele pe altele, pentru ca in haosul permanent ne vom uita surprinsi la noi si la ceilalti ca la niste straini si ne vom dilua imaginile despre noi pana vom ajunge aceiasi, pentru ca aceasta curiozitate ne este nativa, pentru ca din cand in cand suntem uimiti de un zbor haotic, fulgerator, ca o pasare exotica.

Privit de cateva ori, acest clip e mai degraba nihilist decat geometric-interesant. Probabil in decembrie 2009 voi spune ca a fost cel mai bun videoclip din acest an – credits to Körner Union.

Reclame

5 responses to “Larytta – Souvenir de Chine

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: