November 1

Rafinarea simturilor in asteptarea unei catastrofe iminente. Asa suna „Snowflake Midnight”, albumul celor de la Mercury Rev. Te infioara cu ambivalenta unui spatiu interzis, contaminat cu minele radioactive ale luminii si intunericului. (mp3)

Dupa autumnalul Mercury Rev si pentru a fugi de chipurile posomorate, de ceata si de frig, ar fi buna o calatorie in Africa via Londra. Un drum imaginar acolo unde timpul este egal cu el insusi. Esau Mwamwaya a venit din Africa in Europa, ca sa se intoarca in savana cu Santogold si Vampire Weekend intr-un mixtape. (mp3)

Ukulele sunt noua pasiune a oricarui adolescent indie cu un fetis pentru formatia Beirut sau Cocorosie. Danielle Stech-Homsy (Rio en Medio) are toate premisele sa fie another-indie-home-made-act. Cu o poveste care depaseste orice film, revine cu un al doilea album(Frontier) care m-a surprins. E mult mai eclectic, electronic fara a fi sufocat de sintetizatoare. Se apropie de teme aprope cult cu aceeasi emotie de pe primul album. (mp3)

Grouper apare intr-una din acele stari de hipnoza cotidiana cand pare ca nimic nu te mai poate atinge. Trece la inceput pe langa tine, leviteaza ca un cor de fantome si te lasa lovit, desfigurat, beat de caldura. E una din acele „ce-naiba-s-a-intamplat” zile, venite de nicaieri. ‘Dragging A Dead Dear Up A Hill’, un album de nota zece pentru Liz Harris. (mp3)

Theusaisamonster sau theu$ai$amonster (mp3)

Si ceva mai vechi, japonez si progresiv – Far East Family Band – Parallel World (1975).Album produs de Klaus Schulze si influentat puternic de space-rock-ul vremii. Incepe sa-mi placa din ce in ce mai mult ce gasesc in peisajul sonor nipon. Veti vedea in post-urile urmatoare 🙂 . (mp3)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: