Boris :)

boris


Boris – Message

Boris e BORIS atunci cand rock-ul creste asa ca literele rotunde spre comercial, cand ia supra-doze de metal, hard-rock si punk. Boris e Boris sau chiar boris, atunci cand nu isi propune lucruri glorioase care sa fie vandute cu multe zerouri umflate, cand muzica se expandeaza spre alte orizonturi ascutite.
Albumul Smile face parte din a doua categorie, deci Boris – Smile si da de pamant cu stoneru, chitarile, sintetizatoarele si cu rockul.
Merita ascultate ambele variante – si cea pentru Japonia si cea pentru US si probabil ca si vinilurile sunt altfel. NU stiu cate variante de album sunt la ora asta pe piata dar imi place la nebunie stilul asta de a lupta cu pirateria de pe piata muzicala si de a fi aproape de public.

Reclame

4 responses to “Boris :)

 • blomqvis

  Au doar doua variante – cu pirateria nu se lupta ei prin mai multe variante, dar clar ofera altceva cu vinilurile lor. De aceea lumea se chinuie sa le cumpere – sunt pe mare val in US; plus ca scot cate 1000 de exemplare intr-un fel si altele 500 intr-un alt fel si tot asa.
  O sa incerc sa le faca cateva poze si o sa le postez desi experienta de a tine in mana asa ceva nu se compara cu niste „poaze”.

 • babylonoise

  glumeam la chestia cu pirateria…eu sunt unul dintre cei mai inveterati pirati :P…desi tocmai faptul ca lanseaza atatea viniluri (atentie, numesc varianta si editiile de vinil), ii face pe oameni sa aprecieze mult mai mult muzica, sa se bucure de acele albume. deci daca ai asa ceva esti un om norocos, cinstit si pasionat deci poti sa fii presedintele nostru 🙂 . chapeau!
  ps: baga pozne!

 • exty

  astia-s ultima trupa de care ma asteptam sa dau pe blogul asta. excelent! japonezii astia is dati dracului, a se vedea si Sigh, dar cu clisma facuta.

 • babylonoise

  eu ascult recent boris, afland de ei din mai multe surse, prieteni si forumuri.
  de ce nu te asteptai sa vezi boris aici? chiar acoperim o arie mult mai mare decat ar crede cineva. de asta ii si babylonoise 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: