Oneday

Astăzi am primit un mail de la Codrin.

Cine e Codrin? Nici eu nu ştiam dar staţi că vă spun acum. Codrin şi-o propus să promoveze trupele româneşti, să încerce să le aducă mai aproape de public. Aşa o ajuns el să facă proiectul http://www.oneday.ro

Pentru vara care tocmai o început, el propune o compilaţie indie. Nu stau eu să  descriu, pentru că o făcut-o chiar el.

Oneday.ro este un site ce isi propune sa reflecte interesul local pentru muzica independenta in diferite proiecte care sa apropie trupe si public, sa creeze o comunitate. Consideram ca exista o nevoie pentru evenimente care sa aduca scena indie intr-un plan mult mai vizibil decat pana acum, si propunem ca prim proiect l

ansarea unei compilatii care sa reuneasca astfel de trupe si sa le faca accesibile intr-un singur loc tuturor iubitorilor de muzica.

„Your First Indie Summer” reuneste trupe care au ca numitor comun un singur lucru: canta din si cu placere. Pe langa nume deja consacrate ca Silent Strike si ab4, Oneday iti propune sa descoperi la adresa http://www.oneday.ro/mix1 ca si in Romania se poate canta „pe bune”. Dupa cum o spune si adresa, acesta este primul din seria de proiecte pe care le gandim pentru promovarea pe plan national si de ce nu si international a trupelor noi din muzica romaneasca.

Multumim caselor de productie ONE Music si La Strada Music, trupelor si partenerilor de promovare ca au facut posibil acest lucru si va invitam sa luati muzica alaturi de voi in aceasta vara vizitand http://www.oneday.ro.

Unele nume de-aici mi-s cunoscute, altele nu. Mă duc şi eu acum pe site să-mi iau compilaţia să ascult. Cine ştie de ce dau şi-mi place (şi aţi observat că nu mă sfiesc să laud muzica românească atunci când e cazu 😉 )

Audiţie plăcută!

Reclame

About cherrypick


2 responses to “Oneday

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: