The Black Angels – Directions To See A Ghost

Nu de foarte mult timp, The Black Angels, revelatia mea in materie de rock alternativ cu radacini in anii 70 (alaturi de Black Mountain), au un nou album, „Directions To See A Ghost” care e foarte aproape ca sunet de albumu lor de debut(„Passover”)…same psychedelic shit…desi multe dintre piese nu mai sunt atat de „dintr-o bucata” si muzicienii au rabdare sa povesteasca mai mult, sa foloseasca efectele de la chitara…si asta imi aminteste de Velvet Underground(de-acolo de unde le vine si numele). Ritmul e acelasi cu bateria rezonand pe linia principala a fiecarei piese. Masuri simple…la fel ca The Stooges, o alta influenta pentru TBA.

You On The Run, You In Color au o compozitie tipica pentru un album psihedelic, dupa inceput, aproape un studiu dupa Syd Barrett si o implozie de sunete si de ritmuri pe final. Mi-au placut linia de bass de pe Science Killer si sitarul de pe de Dee-Ree-Shee. Si in primul rand nebunia asta de piesa:

The Black Angels – Snake In The Grass

The Black Angels reprezinte scurtatura cea mai interesanta din prezentul hi-tech sau post-tech in atmosfera psihedelica a erei flower-power.


4 responses to “The Black Angels – Directions To See A Ghost

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

WordPress.com Logo

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

Comentezi folosind contul tău Twitter. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

Comentezi folosind contul tău Facebook. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

Comentezi folosind contul tău Google+. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

%d blogeri au apreciat asta: