My Morning Jacket Live @ Austin Music Hall 3.13.08 (SXSW 2008)

Setlist [Download Part I] [Download Part II] [Torrent]

SXSW inseamna in fiecare an film, muzica, evenimente, muzica, sute de formatii, muzica, concerte, muzica 😛 . O lista a concertelor gasiti aici. Festivalul a avut loc saptamana trecuta in Austin TX, iar numarul si varietatea evenimentelor sunt coplesitoare. E un festival de muzica, de film si o serie de conferinte, timp de patru zile.

Revenind la muzica, am gasit pe anul acesta REM, The Black Angels, Lou Reed, Sia, 17 hippies, My Brightest Diamond, Yo La Tengo, Kaki King, Moby, Black Mountain, Digitalism, Devotchka, The Duke Spirit si multi, multi, multi, extrem de multi altii. LastFm au facut un plug-in care filtreaza cele 1500 de nume in functie de gusturile fiecarui ascultator.

Dincolo de come-back-ul celor de la REM, mi-a placut concertul celor de la My Morning Jacket, pe care i-am auzit pentru prima data acum 3 ani la radioparadise.com . Broadcast-ul acesta, preluat prin NPR, e apoape la fel de bun ca albumul live (Okonokos) si e uimitor prin calitate, prin forta electrizanta pe care My Morning Jacket o arata pe scena si o raspandeste in public, prin faptul ca suna american (cu influente din classic rock) si probabil fac un show vizual la fel de american. Se potrivesc de minune cu Austin si cu spiritul festivalului SXSW.

Reclame

3 responses to “My Morning Jacket Live @ Austin Music Hall 3.13.08 (SXSW 2008)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: